2012. március 16., péntek

Polyák Lilla bal kézzel ír

A mai születésnapos balkezesünk: Polyák Lilla. 1976-ben Győrben született, s 1991-ben költözött Pestre. Itt a gimnázium után a színművészeti főiskolával próbálkozott. Prózai szakon végzett. Férjét is a főiskolán ismerte meg, aki a musical szakon tanult. Állítólag először Lilla hangjába szeretett bele. Szimpatikus párost alkotnak Homonnay Zsolttal. 2000-ben házasodtak össze, abban az évben amikor felépült házuk egy Pest megyei községben. Majd született két fiúk, Zsombor és Bulcsú. És mindezek után 2009-ben templomi esküvőn is megerősítették egymásnak fogadalmukat.  Két gyermek, két esküvő! Nem is olyan meglepő, hogy a népszerű páros két lemeze a Ketten és Két szív címet kapta.
Lilla is egyre inkább a zenés műfajok felé kanyarodott. Ma már népszerű művész, a musical-szerepek mellett rajzfilmekben is gyakran hallhatjuk énekét. Tagja a Könnyű .esti Sértés elnevezésű színészzenekarnak. A mikrofont is gyakran fogja a bal kezébe, ahogyan a tollat is.

Ezen e felvételen a TV-2 ismert párokat felvonultató vetélkedőjének írásos feladatában láthatjuk, amint Lilla a bal kezével ír.



 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése