2017. október 18., szerda

Ne-Yo bal kézzel ír

A mai születésnapos híresség Arkansas állam egyik városában 1979-ben született. Eredeti neve Shaffer Chimere Smith. Szülei is zenészek voltak. A válásuk után ő anyjával maradt és Las Vegasba költöztek. Már gyermekkorában szerepelt filmben, és ez elmúlt évtizedben is több ízben felbukkant filmekben, bár gyakran úgy, hogy saját magát hozta. De mégis a zene az első. Olyannyira, hogy amikor 19 évesen megházasodott, egy évig sem tartott a frigy, hiszen párja választás elé állította, ő vagy a zene. Nos Ne-Yo a zene mellett döntött. Tovább zenélt és dalokat is írt, és úgy hozta a sors, hogy előbb a dalai futottak be mások előadásában, ez 2004-re datálható.
Azonban 2006-ra már összehozta első szólóalbumát, s kiderült, hogy előadóként is megállja helyét. R & B és pop dalai gyakran kerülnek a slágerlisták élmezőnyébe. De tovább gyarapodik azon neves énekesek listája, akik az amerikai zenész dalait éneklik.
Előző kapcsolatából egy lánya és egy fia született. Aztán egy munka kapcsán, jött a szerelem. 2016 februárjában megnősült, s márciusban megszületett a kisfia, aki apukája minden nevét megkapta.
Ne-Yo is balkezes, és bal kezében tartja a tollat íráskor.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése